Onze lichaamsmassages laten uw tijdsbesef verdwijnen

Pure Elena - MassagesHoudt u van een sensuele, ontspannende lichaamsmassage na een vermoeiende werkdag? Dan bent u bij Pure Elena aan het juiste adres. Er zijn diverse massages mogelijk, gaande van een zachte massage tot de massage met een “stevige aanpak”. Laat al uw zintuigen prikkelen!

Ontspannen en voldaan naar huis

Na de lichaamsmassages die onze dames te Hasselt geven, vertrekt u met een zalig gevoel. U maakt kennis met uw lichaam op een dieper niveau en ontdekt het ware genot in al zijn vormen. Alle massages worden in een aangename, hygiënische en vooral ongedwongens sfeer gegeven. Er is steeds aangepaste muziek om optimaal in de juiste stemming te komen.

Mogelijkheden en kostprijs

Voor een massage van 30 minuten betaalt u 80 euro. Wilt u langer genieten en kiest u voor een massage van 1 uur, dan betaalt u 105 euro. Alle meisjes die aanwezig zijn, zijn Nederlandstalig. Voor optimale keuze zijn er steeds diverse types dames aanwezig. Er is een ruime, privé parking die de nodige discretie garandeert. Wenst u een afspraak te maken met de dames voor één van onze lichaamsmassages in Hasselt? Bel dan meteen! Bekijk alvast ook onze fotogalerij voor een voorproefje!

Pure Elena

Hasselt
Kroonwinningstraat 55 - tel : Tel: 011 27 06 43 / Tel: 011 27 51 38